Artes

nieuws

Artes Group krijgt nieuw gezicht

Persmededeling


Vanaf 25 maart gaan de vier aannemingsbedrijven van Artes Group verder onder een nieuwe naam. Concreet betekent dit dat Depret, Roegiers, TWT en Woudenberg respectievelijk Artes Depret, Artes Roegiers, Artes TWT en Artes Woudenberg worden.

Robert Hoornaert, gedelegeerd bestuurder van Artes Group, legt het achterliggende idee uit: “De verschillende bedrijven van de groep staan al jarenlang sterk in hun eigen regio’s. We zijn dus eigenlijk al aanwezig in heel België, maar overal onder een andere naam. Door de naamsverandering worden we duidelijker één”.

De synergie tussen de verschillende entiteiten is een grote troef die de bouwgroep in de toekomst meer wil uitspelen: de wisselwerking op vlak van kennis, ervaring, mede-werkers en materieel is de belangrijkste meerwaarde van Artes Group. De nieuwe namen moeten die groepsidentiteit meer naar voor brengen.

Robert Hoornaert gelooft sterk in de eenmaking en de nadruk op de groepsidentiteit:
“Aan de eigenheid en specialiteiten van de verschillende bedrijven verandert niets. De naamsverandering zorgt er gewoon voor dat we onze krachten kunnen bundelen. En dat dit ook duidelijker wordt voor de buitenwereld”.

De projectontwikkelingsafdeling Vanhaerents Development, heeft binnen de sector een aanzienlijke naamsbekendheid opgebouwd en behoudt derhalve haar eigen identiteit.

Niet alleen de namen veranderen, ook een nieuw uniform logo en een bijhorende baseline ‘constructive people’ worden het nieuwe gezicht van de bouwgroep. Bij Artes Group maken de mensen namelijk het verschil: constructieve werknemers zijn de bouwstenen van de -nog elke dag groeiende- groep.

Bekijk hierboven het logo-introductiefilmpje.