Artes

referenties

Burelen MBZ

image
image
image
image
image
image
image
image
image
  • thumbImage
  • thumbImage
  • thumbImage
  • thumbImage
  • thumbImage
  • thumbImage
  • thumbImage
  • thumbImage
  • thumbImage
Het bovengrondse gedeelte werd afgebroken en vervangen door een nieuwbouw. Voor de realisatie van het nieuwe kantoorgebouw werd gebruik gemaakt van staalbouw met sandwichpanelen. Een bijkomende verdieping zorgde echter voor een toename in gewicht waardoor de fundering versterkt moest worden met een bijkomende paalfundering. De volledige dienst werd tijdelijk ondergebracht in een naastliggend gebouw.

De burelen zijn afgewerkt met duurzame materialen en zullen de werknemers van MBZ een aangename werkomgeving bezorgen.

opdrachtgever

Maatschappij van de Brugse Zeehaven

ontwerp

Exterieur: DugardynInterieur: Gino De Bruyne

bouwplaats

Isabellalaan 1, 8380 Zeebrugge

bedrag

1.228.101

uitvoering

2014

door

  • Artes Depret